Leave Your Message

Ole 30th Saina(Guzhen) International Lighting Fair

2024-01-25

O le 30th Guzhen Lighting Fair na amataina ma le fiafia tele, ma ofoina atu se vaaiga i faiga fou ma mea fou e faʻapipiʻiina ai le pisinisi moli. Na faia i le Lamp Capital Guzhen Convention and Exhibition Center, o le mea na tupu na talimalo ai se laina mataʻina o le 928 atinaʻe, e naunau taʻitoʻatasi e faʻaalia a latou oloa ma fofo i se au maimoa fiafia. O lenei faʻapotopotoga o taʻitaʻi o pisinisi na faʻamaonia ai le autu o le faʻafouina, fatufatuaʻi, ma le alualu i luma i le vaega o moli, faʻatasi ai ma le taulaʻi malosi i tekinolosi faʻaonaponei ma faʻataʻitaʻiga i luma.

O se tulaga mata'ina o le fa'aaliga o le fa'amamafa i le atamai ma fa'amalama fa'amalama. Na fa'aalia e le au fa'aaliga le 'ese'ese o faiga fa'amalama atamai, mea tau masini fale, vaifofo fa'amalamalamaina o laufanua, ma pou moli atamai. O nei taulaga na atagia mai ai le faʻatupulaia o le atamai o AI ma IoT tekinolosi, faʻafetaui i manaoga faʻaleleia o faʻaoga moli faʻaonapo nei.

E le gata i lea, o le faʻaaliga na faʻamamafaina ai le taua o le faʻaleleia o le siosiomaga i totonu o pisinisi moli. Faatasi ai ma le faʻatinoina o faiga faʻavae lua-carbon, na faʻaalia ai e le au faʻaaliga le tele o oloa faʻaleleia o le siʻosiʻomaga, e aofia ai moli faʻamalosi o le la, vaifofo e teu ai le malosi i fafo, ma sapalai eletise feaveaʻi. O lenei fa'atasiga o moli ma fa'atekonolosi malosi fa'afouina na fa'amauina ai le tautinoga a le alamanuia i fuafuaga lanu meamata ma le maualalo-carbon, saunia le ala mo se lumana'i gafataulimaina.

O le isi tulaga iloga i le fa'aaliga o le taula'i lea i fofo fa'amalama mo le soifua maloloina. Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le aʻafiaga o moli i le soifua maloloina ma le soifua manuia o tagata, na faʻaalia ai e le au faʻaaliga se faʻasologa o mea faʻamalama faʻamalama atoa na fuafuaina e faʻaleleia ai siosiomaga i totonu. O vaifofo nei, fa'atulagaina mo fa'atulagaga e amata mai i potu a'oga ma ofisa i falema'i ma malae ta'aloga, e fa'amoemoe e fa'alauiloa le fa'amafanafanaga va'aia, fa'aitiitia le tiga o mata, ma fa'atupu ai le soifua maloloina o totonu.

E le gata i lea, o le fa'aaliga na fa'aalia ai le tele o oloa fa'apitoa mo moli e fa'atatau i vaega fa'apitoa o maketi. Mai moli laina ma moli e pa'u i matauila filament ma moli fa'ata'ita'i, na fa'aalia e le au fa'aaliga lo latou tomai i le fa'amalieina o mana'oga mo moli eseese. O lenei aga'i atu i fa'apitoa fa'apitoa ma aganu'u na atagia mai ai le tali atu a le alamanuia i le fa'ateleina o le mana'omia mo fa'amalama fa'apitoa mo fa'amalama fa'apitoa i fa'aoga ma fa'atulagaga eseese.

I le faʻaiʻuga, o le 30th Guzhen Lighting Fair na avea o se faʻavae malosi mo tagata taʻalo faʻapisinisi e fefaʻasoaaʻi manatu, faʻaalia mea fou, ma suʻesuʻe avanoa pisinisi fou. Faatasi ai ma ana faʻaaliga eseese, faʻamatalaga faʻamatalaga, ma avanoa faʻafesoʻotaʻi, o le mea na tupu na toe faʻamaonia ai lona tulaga o se faʻapotopotoga muamua mo le faʻalapotopotoga o moli o le lalolagi.